sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Have you ever seen a dolphin´s smile?

Yks mun suurista haaveista niin kauan ku muistan on ollut päästä uimaan delfiinien kanssa. Dubain palmusaaren vesipuisto-Atlantiksessa tähän löyty mahdollisuus ja iskäkin suostu rahottaan tyttärensä unelman. Itse toimintaa ei ollut liikaa, mutta oli se kyllä kaiken arvoista. Olisin ollut onnellinen jo pelkästään siitä et pääsin silittään delfiiniä. Ne on aina vaikuttanut niin fiksuilta ja ystävällisiltä, ja iho on epätodellisen kumimainen. Ja se sydämen syke. Upeita eläimiä. Delfiinin kouluttaja olis paras työ maailmassa?



Ensin saatiin vähän informaatiota delfiineistä, ja siitä miten niiden kanssa toimitaan. Sitten heitettiin märkäpuvut päälle, ja mentiin ulos kuuden hengen ryhmissä. Hauska ohjaaja nostatti ryhmähenkee ja kerto koko ajan mitä tehdään. Päästiin yksitellen mm halaamaan Alice-delfiiniä ja tämän "pussattavaksi". Sitten syöksyttiin vedessä delfiinin työntämänä jalkapohjasta, ja kahden delfiinin selkäevissä roikkuen niiden vetämänä.
Kuvistakin näköjään huomaa että hymy pysyi naamalla aika tiukasti. Olin niin haltioissani koko jutusta, pääsin sentään toteuttaan oman unelman. Jos saatte tilaisuuden, niin suosittelen. Ehdottomasti.





2 kommenttia:

  1. voi vitsi kun näyttää upeelta !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii kiitti (tai en tiiä kuuluuks kiittää:D) mut joo sitä se kyl oli:)

      Poista